Informationsblad nummer 10, 21/10 2015

Informationsblad nummer 10 för utskrift (pdf)


Städning av soprum

Styrelsen har beställt storstädning av föreningens tre soprum. Ju bättre vi håller efter soprum och andra gemensamma ytor, desto mindre utgifter har vi i vår förening.

Koden bort på Sofielundsvägen

Från och med den 15 oktober är det inte tillåtet att slänga hushållssopor i soprummet på Sofielundsvägen. Rummet kommer att göras om till en återvinningsstation. Vi kommer också att koppla ur kodlåset. Använd nyckel eller nyckelbricka istället.

Bättre täckning för er med 3-abonnemang

Föreningen har tecknat avtal med Hi3G om att låta dem sätta upp antenner på taket för att förbättra täckningen för de som har 3 som mobiloperatör samtidigt som föreningen får in antennhyra. Vi vet i dagsläget inte exakt när arbetet påbörjas.

Ännu ett nytt avtal med ny fastighetsskötare

I det förra föreningsmeddelandet berättade vi att vi tagit in en tillfällig fastighetsskötare till föreningen medan vi upphandlade fastighetsskötsel. Vi är nu klara med upphandlingen och kommer att teckna avtal med Driftia.

Driftia tar över fastighetsskötseln successivt med början nu i november. Detaljerad information kommer.

Styrelsen är glad att det här avtalet är i hamn så att vi kan börja bygga en långsiktig relation med en professionell fastighetsskötare.

Alla fel fram till lägenhetstillsynen första kvartalet 2016 ska anmälas till Peab.

Upphandling av städning och ekonomisk förvaltning

Styrelsen arbetar med upphandling av ekonomisk förvaltare som ska ta över vid årsskiftet när vårt avtal med Peab går ut. Vi har också begärt in offerter från städfirmor att ta över efter Skarings. Även här kommer detaljerad information senare.

Extra stämma om stadgar och anskaffningskostnad

Glöm inte att extra stämma nummer två hålls den 29 oktober. Stämman ska behandla stadgeändringar samt fastighetens anskaffningskostnad. Anmälan om deltagande senast 22 oktober. Läs mer i utdelad kallelse.

Håll dig informerad

Håll dig informerad om vad som händer i din bostadsrättsförening. Anmält din mejladress så att du får information som den här direkt i din mejllåda! Se brfalmagrundet1.se > För boende > Information till medlemmarna. Kolla också på hemsidan under rubriken Aktuellt till höger. Där finns den senaste informationen.

/Styrelsen i Brf Almagrundet 1 den 21/10 2015

Föreningsinformation direkt i din e-postlåda
Om du vill kan du prenumerera så att du får en kopia av informationen direkt i din mejlbox.
Följ denna länk: Prenumerera på information från Brf Almagrundet 1 (öppnas i nytt fönster)