Informationsblad nummer 34, 5/3 2021

Informationsblad nummer 34 för utskrift (pdf)

Alla föreningsmeddelanden


Du kan också läsa detta meddelande här: www.brfalmagrundet1.se/boende/information/ Vill du få meddelanden som detta i din mejlbox istället? Läs på länken ovan hur du gör!

Här kommer information som är bra för dig som boende att ha koll på!

Valberedning

Inför stämman i maj letar vi fortfarande efter en person som kan gå in som ordförande i vår styrelse. Det är vi som boende som själva ska bidra till arbetet i föreningen. Om du är intresserad eller vill veta mer, tveka inte att kontakta antingen styrelsen eller valberedningen så kan vi berätta mer! Se kontaktuppgifter längst ned.

Stämma och motioner

Nu är datum för årets stämma satt till 20 maj. Mer information om tid och plats kommer att aviseras senast 2 veckor innan stämman. Om du har motioner som du vill lyfta på stämman, skicka gärna in dessa under våren till styrelsen. Läs mer om motioner här:
https://brfalmagrundet1.se/boende/praktiskt/motion/

Container

Det är dags för vårstädning för de som vill! Helgen den 7-10 maj kommer en container ställas vid grinden för de som vill rensa och slänga.

Grinden

Äntligen är arbetet med att färdigställa grinden igång! Den kommer att bli klar inom ca en månad och då kommer den att vara låst. Du kommer att komma in antingen med din blipp eller med din nyckel.

LED-lampor

Ni har kanske märkt att det har varit hantverkare i huset. Styrelsen har tagit beslut om att byta ut samtliga lampor i delade utrymmen till LED-belysning som håller längre, är billigare, är energisnåla och kräver mindre underhåll.

Laddplatser i garaget

Då efterfrågan på de laddplatser som installerats varit stor och behoven framåt ser ut att öka har styrelsen tagit beslut om att investera i fler laddplatser för elbilar i garaget. Installationerna har påbörjats och kommer att bli klara inom kort!

Ventilation

Det är viktigt att du rengör till- och frånluftsdonen i din lägenhet enligt instruktionerna på ett sätt så att du inte stör ventilationen i fastigheten. Läs hur du sköter donen i Boendepärmen, 17 Ventilation: https://brfalmagrundet1.se/boende/boandeparm/

Nu går vi mot ljusare tider, njut av vårens ankomst!

Vänliga hälsningar, Styrelsen

valberedning@brfalmagrundet1.se
info@brfalmagrundet1.se