Informationsblad nummer 17, 6/3 2017

Informationsblad nummer 17 för utskrift (pdf)

Alla föreningsmeddelanden


Stämman den 11 maj

Datum för nästa ordinarie föreningsstämma är torsdagen den 11 maj 2017 klockan 19:00. Du som vill lämna in en motion bör göra det senast den 31 mars via mejl till info@brfalmagrundet1.se. Du kan också lägga din motion i föreningens brevlåda på Vingavägen 7. Kallelse med agenda och inkomna motioner kommer att delas ut i april.

Vårstädning 23 april

Vi kommer tillsammans med Almagrundet 2 ordna en vårstädning. Preliminär tidpunkt blir den 23 april mellan klockan 11:00 och 16:00. Bland annat ska garaget dammsugas, förrådsgångar rensas och utomhusmiljön städas. Vi bjuder på enklare förfriskning.

Vi sätter upp mer information i trapphusen när vi närmar oss städdagen.

Regelverk ombyggnad

Föreningen strävar efter att varje medlem ska ha största frihet att utforma sitt boende. I allmänhet har därför styrelsen inget att invända om du vill bygga om i lägenheten. För att göra det enkelt och tydligt har styrelsen arbetat fram ett regelverk för ombyggnad och renovering. Läs på webben: www.brfalmagrundet1.se/boende/praktiskt/ombyggnad/

Underhållsplan

I mitten av februari levererade Sustend vår underhållsplan. Planen sträcker sig från 2017 och 30 år framåt i tiden. Den omfattar samtliga delar av fastigheten där föreningen ansvarar för underhållet. Innehållet är uppdelat i mark, fasader, tak, invändigt (allmänna utrymmen) och installationer. Kontakta styrelsen om du vill ta del av underhållsplanen.

Obligatorisk ventilationskontroll (OVK)

Vi är enligt lag skyldiga att göra en ventilationskontroll i alla lägenheter. Vår tekniska förvaltare Driftia genomför kontrollen i vecka 11. Om du inte kan vara hemma och ta emot Ulf Ammer och hans kollegor ska du ställa låset i serviceläge eller ordna så att någon annan kan släppa in Ulf. Driftia har aviserat när de kommer genom lappar i brevlåda och i trapphusen.

Parkeringsförbud på gaveln

Du kanske har noterat att det nu är skyltat för parkeringsförbud på gaveln vid sopbulorna. Vi har gjort det eftersom det är en väg för räddningsfordon.

/Styrelsen Brf Almagrundet 1, 2017-03-06

Viktiga datum

14 mars: Obligatorisk ventilationskontroll i alla lägenheter, Vingavägen 3 och 7
15 mars: Obligatorisk ventilationskontroll i alla lägenheter, Vingavägen 9 och Hållövägen 17
31 mars: Sista dag för motioner till stämman
23 april: Vårstädning av gård, garage och förrådsgångar tillsammans med Almagrundet 2
11 maj: Ordinarie föreningsstämma behov.

Föreningsinformation direkt i din e-postlåda
Om du vill kan du prenumerera så att du får en kopia av informationen direkt i din mejlbox.
Följ denna länk: Prenumerera på information från Brf Almagrundet 1 (öppnas i nytt fönster)